Ами как няма аз като фулирам резервоара и стрелката се забива най горе и отива на последната чертичка след около 120км извънградско каране
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМоята на смесен разход (300 км извънграда и магистрала и другото градско) ми дава 11/100. Само в града под 13,5 не падам.
Аз ако имам такъв разход ще я разкарам тутакси. При мен двулитровия мотор гори 11 градско в София, а ти говориш за 11 извънградско с 1,8. Сега по празниците ми даде 8,5 смесен разход при каране със 160-170км/час по магистралата до пловдив . Другото е София и по "върлите" баири на родопите + почти офроудски преход по "камъньето" към устра.( 650 км с 55л- пълно пълно в резервоара)Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега много четеш и пишеш, но явно не си разбрал как да си оправиш колата. Не става само с четене...
Аз ако имам такъв разход ще я разкарам тутакси. При мен двулитровия мотор гори 11 градско в София, а ти говориш за 11 извънградско с 1,8. Сега по празниците ми даде 8,5 смесен разход при каране със 160-170км/час по магистралата до пловдив . Другото е София и по "върлите" баири на родопите + почти офроудски преход по "камъньето" към устра.( 650 км с 55л- пълно пълно в резервоара)
Иначе съм я свалял и до 8 извънграда. Не знам ти как караш, но аз си я настъпвам моята. В моите ръце колите ми винаги са горели повече. Уното ми например дето 1000 кубика в баща ми гори 8,5 в града. При мен гори 11. Щото аз карам на предела постояно. Това не значи, че я карам на прекъсвач. А значи че настъпвам педала на газта. Мразя да се влача.
В София може да ти дава 11 ама там като тръгнеш караш. А тука палип студена гасиш я студена. И все студена си седи. Да не говорим, че аз ако слизам от колата за малко не я гася.
Ще ти задам един въпрос! Ти сам ли си правиш колата? Само това ми отговори. Ръцете си виждал ли си ги в масло някога?
Няма значение моята кола добре ли е или не. Аз не обичам някой друг да ми рови по нешата. На мен ми винаги ми е било интересно сам да си поправя нещо и сам да стигна до някъде. Сервизи иначе бол. Не ми пречи да я закрам. Просто не искам. Аз какво ще правя иначе? Да седя и да лежа ли? И да си умра от скука ли? Не мога така. Моя живот е минавал и ще минава все в приключения. И това и смисъла за мен. Остваи ти колата. Не говоря само за нея, а изобщо.Last edited by oem; d.m.y г., 12:45.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТова е смесен разход колега. И не ми казвай, че не мога да си оправяколата защото колата работи добре и гори нормално. С 60 минах 580 км. Като сега ще кажа точно. Имам едно ходене до Търговище 160 км. и 3, 4 ходения до Търново през Арбанаси (голям баир). Другото е от дома до работа и обратно. 5 км е разстоянието.
Иначе съм я свалял и до 8 извънграда. Не знам ти как караш, но аз си я настъпвам моята. В моите ръце колите ми винаги са горели повече. Уното ми например дето 1000 кубика в баща ми гори 8,5 в града. При мен гори 11. Щото аз карам на предела постояно. Това не значи, че я карам на прекъсвач. А значи че настъпвам педала на газта. Мразя да се влача.
В София може да ти дава 11 ама там като тръгнеш караш. А тука палип студена гасиш я студена. И все студена си седи. Да не говорим, че аз ако слизам от колата за малко не я гася.
Ще ти задам един въпрос! Ти сам ли си правиш колата? Само това ми отговори. Ръцете си виждал ли си ги в масло някога?
Няма значение моята кола добре ли е или не. Аз не обичам някой друг да ми рови по нешата. На мен ми винаги ми е било интересно сам да си поправя нещо и сам да стигна до някъде. Сервизи иначе бол. Не ми пречи да я закрам. Просто не искам. Аз какво ще правя иначе? Да седя и да лежа ли? И да си умра от скука ли? Не мога така. Моя живот е минавал и ще минава все в приключения. И това и смисъла за мен. Остваи ти колата. Не говоря само за нея, а изобщо.
В софия караш и палиш но в центъра колата ти по скоро гори на час отколкото на километър при условие че е тръгни- 10 метра и спри.
иначе мнението ти за това кое е нормално си е твое. Аз лично смятам че разхода който казваш на твоята е висок. Познавам добре региона в който казваш че караш и .....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЗабелязали ли сте, че на уреда за отчитане на гориво, като мине чертичката за половин резервоар...На следващите чертички бензина пада мнооого по-бързо, отколкото на тези от преди делението за половината...
А сега по темата: 7,9 l/100km градско, 6.9 l/100km извънградско.
Детайлите тук:http://www.spritmonitor.de/en/detail/320240.htmlThere's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеЗа карането ми - питай тези които са се возили с мен. а относно маслото върху ръцете ми доста има да се ровиш по двигатели за да стигнат твоите до моите. тези три алфи в подписа ми да не мислиш че някой друг ги прави.
В софия караш и палиш но в центъра колата ти по скоро гори на час отколкото на километър при условие че е тръгни- 10 метра и спри.
иначе мнението ти за това кое е нормално си е твое. Аз лично смятам че разхода който казваш на твоята е висок. Познавам добре региона в който казваш че караш и .....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТолкова си гори. Ела ако искаш да пробваш да я накараш да гори по-малко. Ако я направиш да гори по-малко ще ти платя каквото кажеш
Ще ти пиша като идвам натам. скоро ще е. между другото може и да си ми виждал селеспийда по улиците при теб. едва ли има много алфи със триъгълни клубни стикери С7719ХН. Честичко идвам натам.Last edited by fiore; d.m.y г., 15:39.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеВъзможно е да гори. Не знам как ти е настроен софтуера.
Ще ти пиша като идвам натам. скоро ще е. между другото може и да си ми виждал селеспийда по улиците при теб. едва ли има много алфи със триъгълни клубни стикери С7719ХН. Честичко идвам натам.
Не съм ти виждал колата иначе. Тук има един селеспий 147 обаче. Друг не съм виждал. Какъв свят е твоята?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТова е смесен разход колега. И не ми казвай, че не мога да си оправяколата защото колата работи добре и гори нормално.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеСори, ама и аз си мисля, че разходът ти е по-голям от нормалното. ТС си е доста икономичен мотор когато е изправен. При мен 13,5 градско ми дава само на газ и то с клима, "спортни" настройки на ГИ-то и средна скорост 14-18 км./ч. Твоята със сигурност не е толкова. На бенз. ми харчи колкото на fiore. Щом прекъсва на студен двг., значи проблем има. Това няма как да е нормално. Дано го намериш, сигурен съм, че е нещо елементарноDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе знам ти как караш, но аз си я настъпвам моята.
Кара като лудАLFA 147 2.O TS, SELESPEED, 2000год.
Comment
-
Аз имам дупка на меката връзка. Може ламбдата да се лъже там. Знам ли. Утре ще я сменям заедно с всички гарнитури по изпускателната система.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз имам дупка на меката връзка. Може ламбдата да се лъже там. Знам ли. Утре ще я сменям заедно с всички гарнитури по изпускателната система.
При всички случаи си прав че ламбдата може да се лъже. Ако дупката ти е голяма се променя налягането в изпускателните тръби и това води и до промяна на работата на двигателя.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment